Afișez toate cele 5 rezultate

Aluminiu

Panouri externe – Aluminiu

Panourile din aluminiu sunt obţinute prin combinarea adezivi speciali, care asigură stabilitate în timp şi în condiţii meteorologice diferite „, -30 ° +80 °,” un organism central pe izolator MDF „Foi WATERPROOF” şi două de aluminiu. În acelasi decor ridicat sau îngropate obţinute de relief.

Efect lemn masiv

Panouri externe – Efect lemn masiv

Tratăm MDF imprimat pe care este aplicat un furnir din lemn de diferite esente şi diferite modele. Prelucrarea tip solid 14 mm grosime, cu coborâre lateral la 6 mm. Dimensiuni exterioare 92 x 210 panou cm.

Panourile sunt izolate în interior cu materiale poliuretanice sunt în favoarea izolare termică şi fonică. Ele sunt vopsite cu produse adecvate din afara. Finisaj mat.

Culori:

Fibra de sticla

Panouri externe – Fibra de sticla

KONIL este un panou din poliester armat ce poate fi adaptat la orice tip de uşă pentru o varietatea de modele şi dimensiuni. KONIK este un panou solid, elegant, uşor şi nu necesită întreţinere specială. Panourile KONIK sunt rezultatul de cele mai avansate de cercetare în domeniu, sunt soluţia ideală atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional. O combinaţie perfectă de tehnologie şi eleganţă ce sfidează trecerea timpului.

Okumè

Panouri externe – Okumè

PVC

Panouri externe – PVC

Gama noastră de acoperire pentru uşi extinde panoul cu imprimat oţel PVC, compus dintr-un tablă zincată 6/10 imprimate pe MDF rezistent la apă şi oţel galvanizat acoperit cu PVC compensată printr-o suplimentare 4/10. 14 mm grosime, cu coborâre lateral la 6 mm.

Dimensiuni externe panou: 82/92 x 210 cm
Acest proces asigură un produs de înaltă calitate este potrivit pentru orice tip de condiţii de mediu. Finisaj mat nuc.